Barbecueën is altijd feest!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor je barbecuefeest. Je zegt maar hoe je het graag wilt hebben, jouw wens is onze leidraad. Of het nu gaat om een eenvoudige barbecue met kleine stukjes vlees en een eenvoudige salade of een uitgebreid barbecuebuffet met grote stukken zoals Picana, rib-roast, Côte de Boeuf of Ribeye, het kan allemaal en wij maken overal een belevenis van!

Omdat kiezen soms best lastig is, vind je hieronder een overzicht van onze barbecuepakketten. In overleg is er heel veel mogelijk en zijn de pakketten aan te passen naar je wensen.

BBQ pakket ‘Saskia’s keuze’

BBQ pakket ‘Saskia’s keuze’

Compleet voor een geslaagd barbecuefeest

  • Carpacciospies (biefstuk op een stokje)
  • Twentse beefburger
  • Zonnige kipspies
  • ‘Of je worst lust’ worstje
  • Gemarineerde varkenslende steak

Compleet met:

  • 3 soorten sausjes uit eigen keuken
  • 2 soorten salades (pasta en rundvlees)
  • Rauwkost
  • Kruidenboter en stokbrood

Vanaf 8 personen, prijs per persoon € 17,95

BBQ pakket ‘Zomers Geluk’

BBQ pakket ‘Zomers Geluk’

Ook lekker als de zon eens iets minder schijnt. Heel smakelijk (en geen megaporties)

  • 2 Beef teriyakispiesjes
  • Een pittig merguez worstje
  • Zonnige kipspies
  • Varkenshaas gyrosspies

Compleet met:

  • Gevulde barbecuetomaatjes
  • Rauwkostsalade
  • Tapenade en een frisse summerdip

Vanaf 8 personen, prijs per persoon € 14,98

Hutspottorentjes-met-pulled-pork

BBQ pakket “Pulled Porc Party”

Een regelrechte hit voor elk barbecuefeest! Wilt u het door ons laten garen, dan kan dat natuurlijk altijd in overleg.

  • Varkensvlees ‘Low and Slow Seasoned to Perfection’!
  • 2 soorten saus
  • Frisse Coleslaw
  • 2 Pitta's per persoon

Vanaf 8 personen, priojs per persoon € 14,98

BBQ-sfeer-bijgerechten-HR

BBQ pakket ‘The Butcher is Back’

Voor de echte vleesliefhebber!

  • Twentse beefburger
  • Barbecueworst
  • Karbonade XXL
  • Bavettesteak

prijs per persoon € 13,98

BBQ pakket ‘Meatless friends’

BBQ pakket ‘Meatless friends’

  • Vegaburger
  • Groenteschijf
  • Twents groentetuintje
  • Gevulde barbecuetomaat
  • Spiesje gezond

prijs per persoon € 13,98

BBQ pakket ‘Kleine smulpaap’

BBQ pakket ‘Kleine smulpaap’

  • Hamburgertje
  • Balspies
  • Een echte slagersfrikandel
  • Stokje saté

prijs per persoon € 6,25

BBQ pakket ‘De puntjes op de i’

  • Pastasalade
  • Rundvleessalade
  • Frisse rauwkost
  • 3 soorten saus uit eigen keuken
  • 2 soorten stokbrood
  • Kruidenboter
  • Satésaus
  • Summerdip of tapenade

Vanaf 8 personen, prijs per persoon € 9,50

Geen barbecue of pan?

Geen nood! U kunt er altijd één van ons lenen bij aankoop van minimaal € 100,00 besteding. Voor het gebruikte gas betaalt u € 17,50 per barbecue of pan

U krijgt de barbecue schoon mee en betaalt € 25,00 borg, brengt u de barbecue schoon terug krijgt u de borg weer terug. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuist barbecuegebruik.

Ook kunnen wij op verzoek zorgen voor borden, bestek en servetten. Bezorgen is mogelijk in overleg. Hiervoor berekenen wij binnen een straal van 5 km € 7,50 en voor ophalen idem.

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Keurslager Rensink

Nieuwe Kerkstraat 1
7622LG Borne
0742661593

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten