Brood

Vers gebakken brood, onder andere:

  • Stokbrood
  • Gekruid stokbrood
  • Meergranen Stokbrood
  • Gevulde broodjes diverse soorten

Wijntje erbij

Of je nu houdt van een bourgondische rode wijn, een frisse, karaktervolle witte wijn of een super lekker rosé’tje, wij hebben als enige in Borne de kwaliteitswijnen van El Potro Frison in huis. Goed vlees, lekkere bijgerechten en kwaliteits wijn!

Algemene voorwaarden

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst aanvaard je daarmee dat het gebruik van geleende/gehuurde barbecue en geleende/gehuurde gasfles geheel op eigen risico is. Keurslager Rensink kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade door het (foutief/onoordeelkundig of anderszins) gebruik van geleende apparatuur en/of onjuiste behandeling van vleesproducten.

Barbecue assortiment

Barbecue assortiment

Een kleine opsomming van vleessoorten die afwisselend in ons assortiment zijn:

  • Saté groot (varkenshaas)
  • Saté klein (porties van 3 stokjes)
  • Shashlicks
  • Kipspiesen
  • Vleesfakkels
  • Balspiesen
  • Boerenbrokspies
  • Diverse soorten barbecueworst
  • Diverse soorten döner kebab
  • Hamburgers in verschillende varianten
  • Speklapjes gekruid
  • Karbonades in variatie
  • Varkensfiletlapjes
  • Carpacciospies
  • Gemarineerde bieflapjes
  • Lamscoteletjes
‘STOER VLEES’

‘STOER VLEES’

Voor de echte vleesliefhebber!


Heeft Albin altijd een passend stukje vlees voor u.

Albin kan u altijd adviseren welk stuk u wenst te gebruiken.

Heeft u al eens kennis gemaakt met ons dry adge vlees, uit onze dry adge cabinet.

Albin deeld graag zijn passie met u.

  • COTE DE BOEUFF
    (mals vlees gegrild op het bot)
  • PICANHA
    (met een mooi vetrandje voor het lekkerste resultaat)
  • TRI TOP
    (vroeger heette het: “schoonmoederstuk”; kan niet mislukken)
  • BAVETTE
    (grof van structuur maar zo lekker)
  • TOMAHAWK
    (vlees voor ‘kerels’ met een handvat)
  • RIBEYE STEAK
    (met iets vet erdoor, een super stukje)
  • PRIME RIB STEAK
    (2 persoons stukje, oh zo lekker)
  • COTE A L’OS
    (iets magerder dan ribeye, met been, voor het juiste aroma)
  • SHORT RIBS
    (voor de kenners, lekker langzaam vlees)
  • KALFSKOTELET
    (“Mijn favoriet” zegt Saskia altijd. Kan bijna niet mislukken)
  • PULLED PORC
    (tijdrovend, aandachtverslindend, papillenstrelend, lekker vlees)
Salades

Salades

Keuze uit onder andere:

  • Rundvleessalade
  • Brunchsalade
  • Huzarensalade
  • Kartoffelsalade
  • Wienerwurstsalade
  • Pastasalades in diverse soorten
  • Verschillende rauwkosten
  • Koolsalades
 

Sauzen (uit eigen keuken)

  • Remouladesaus
  • Knoflooksaus
  • Indische kerriesaus
  • Cocktailsaus
  • Ui-bieslooksaus
  • Joppiesaus
  • Zigeunersaus
  • Barbecuesaus
  • Satésaus

Probeer ook eens:

  • Olijvendip
  • Mixed picklesdip

Keurslager Rensink

Nieuwe Kerkstraat 1
7622LG Borne
0742661593

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten